Γνωρίστε την Voip τηλεφωνία της Yuboto

Η τηλεφωνία της επιχείρησής σας “κομμένη και ραμμένη” στις ανάγκες σας. Ομαδικές κλήσεις συσκευών, φωνητικό μενού επιλογών, σειρά προτεραιότητας στις εισερχόμενες, αριθμοδότηση από 65 χώρες, είναι μόνο μερικές από τις λειτουργίες που θα συνθέσουν το τηλεφωνικό σας κέντρο σας.


Επωφεληθείτε τώρα από τις δυνατότητες της τεχνολογίας και αποκτήστε σταθερό τηλεφωνικό αριθμό VoIP online σε 5 λεπτά με 36 ευρώ τον χρόνο!

Αποκτήστε τώρα τον δικό σας αριθμό
και πάρτε δωρεάν χρόνο ομιλίας αξίας 1€!


Δείτε τα πλεονεκτήματα της VoIP τηλεφωνίας:


Απόλυτη ελευθερία και ευελιξία – Η τηλεφωνία VoIP λειτουργεί όπου υπάρχει internet. Έτσι η χρήση της δεν έχει κάποιο γεωγραφικό περιορισμό. Ο εισερχόμενος αριθμός σας θα λειτουργεί το ίδιο είτε είστε στην Ελλάδα είτε είστε στην Αμερική είτε οπουδήποτε άλλου οπου υπάρχει internet.

Οικονομία – Το VoIP σας προσφέρει τις χαμηλότερες χρεώσεις στον χώρο της τηλεφωνίας γιατί το internet εκμηδενίζει τις αποστάσεις, και σας επιτρέπει να μιλάτε ασταμάτητα με όλους, όπου και αν αυτοί βρίσκονται, χωρίς χρονικούς περιορισμούς, και υψηλές χρεώσεις.

Συμβατή με μεγάλο εύρος συσκευών – Αξιοποιήστε υπάρχουσες ηλεκτρονικές συσκευές όπως PC, smartphone/tablets, ipods κ.α. Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο SIP προσαρμογέα ή μία συσκευή VoIP. Μάθετε περισσότερα.

Ψηφιακές ευκολίες – Η VoIP τηλεφωνία σας προσφέρει πλήθος από δωρεάν ψηφιακές ευκολίες που η συμβατική τηλεφωνία δεν μπορεί ούτε να φανταστεί. Μάθετε περισσότερα.


Ομάδες ανθρώπων με ισχυρά οφέλη από την χρήση της Voip Τηλεφωνίας:


Άνθρωποι που ταξιδεύουν συχνά – Χρησιμοποιήστε την υπηρεσία στο κινητό σας τηλέφωνο και επιτρέψτε σε όλους να επικοινωνούν μαζί σας εύκολα και οικονομικά όπου και αν βρίσκεστε.


Μόνιμοι κάτοικοι εξωτερικού -Επιτρέψτε σε φίλους ή οικογένεια απο την πατρίδα να σας καλούν σε ένα ελληνικό τηλεφωνικό αριθμό με αστική χρέωση. Καλέστε τους και εσείς με κόστος 0,020 ευρώ / λεπτό για σταθερό και 0,068 ευρώ / λεπτό για κινητό.


Ιδιώτες ή εταιρίες που χρειάζεται να μιλούν πολύ με το εξωτερικό – Επωφεληθείτε από τις χαμηλότερες χρεώσεις της αγοράς και χρέωση ανά δευτερόλεπτο από το πρώτο δευτερόλεπτο.


Ιδιώτες ή Εταιρίες που δέχονται κλήσεις από το εξωτερικό – Δώστε την ευκαιρία σε φίλους και πελάτες να σας καλούν σε ένα τοπικό για αυτούς τηλεφωνικό αριθμό. Επιλέξτε αριθμοδότηση απο 65 χώρες.


Φοιτητές και οικογένειες με παιδιά που σπουδάζουν στο εξωτερικό – Συνεχίστε να επικοινωνείτε με την οικογένεια και τους φίλους σας, σαν να μην φύγατε ποτέ.Αποκτήστε τηλεφωνικό αριθμό από 65 χώρες!Ελληνική Αριθμοδότηση – Αποκτήστε σταθερό τηλεφωνικό αριθμό από 52 Ελληνικές πόλεις.


Αριθμοδότηση Εξωτερικού – Αυτό δεν έχει ξαναγίνει! Καμία άλλη τηλεφωνία δεν σας παρέχει αριθμοδότηση από 65 χώρες και εκατοντάδες πόλεις.Φορητότητα – Ελάτε στην Yuboto με τον αριθμό σας.Διαθέσιμα πακέτα σύνδεσης:


Προσωπική σύνδεση - Τηλεφωνική σύνδεση με σταθερό τηλεφωνικό αριθμό και τις χαμηλότερες χρεώσεις για εξερχόμενες κλήσεις της αγοράς. Απευθύνεται σε χρήστες που επιθυμούν να έχουν ένα σταθερό τηλεφωνικό αριθμό μαζί τους όπου και αν βρίσκονται!Fax to Email - Αποκτήστε το δικό σας αριθμό fax χωρίς να απαιτείται συσκευή fax, χωρίς μελάνι, χωρίς χαρτί, απλά όλα τα FAX έρχονται απευθείας στο email σας.Ring Group - Ομαδική τηλεφωνική σύνδεση που επιτρέπει σε μια ομάδα ανθρώπων να μοιράζονται τον ίδιο τηλεφωνικό αριθμό.IVR - Τηλεφωνική σύνδεση με αυτόματη κατανομή εισερχόμενων κλήσεων βάσει ηχητικού μενού επιλογών IVR.SIP Trunk -Συνδέστε το τηλεφωνικό σας κέντρο απευθείας με τη Yuboto και πραγματοποιήστε κλήσεις με απίστευτη ποιότητα.Αριθμοσειρές για Επαγγελματίες - Αριθμοί Χωρίς Χρεώση (800), Αριθμοί Επιμεριζόμενης Χρεώσης ( 801), Πενταψήφιοι Αριθμοί (1ΧΧΧΧ) Προσωπικοί Αριθμοί (700)Υπηρεσίες για Call Centers - Hosted Predictive Dialer, Εξερχόμενες Κλήσεις Χαμηλού Κόστους, Πολλαπλά κανάλια φωνής ανάλογα με τις ανάγκες σας.
Επωφεληθείτε τώρα από τις δυνατότητες της τεχνολογίας και αποκτήστε σταθερό τηλεφωνικό αριθμό VoIP online σε 5 λεπτά με 36 ευρώ τον χρόνο!

Αποκτήστε τώρα τον δικό σας αριθμό
και πάρτε δωρεάν χρόνο ομιλίας αξίας 1€!

12 μοναδικοί λόγοι για να επιλέξετε VoIP τηλεφωνία από την Yubotο:

 • Γιατί είναι φοβερά οικονομική, ένας Ελληνικός αριθμός κοστίζει ΜΟΝΟ 36 ευρώ τον ΧΡΟΝΟ!
 • Γιατί είναι πρακτική και σας επιτρέπει να μετατρέψετε το smartphone το tablet το PC, ακόμα και το ipod σε σταθερό τηλέφωνο.
 • Γιατί είναι Pay as you go και δεν έχει μηνιαία πάγια και λογαριασμούς. Σας επιτρέπει να ορίζετε εσείς όπως επιθυμείτε τα τηλεπικοινωνιακά σας κόστη.
 • Γιατί σας συνδέει με ανθρώπους που αγαπάτε με αστική χρέωση όπου και αν βρίσκεστε.
 • Γιατί αποδεδειγμένα παρέχει το χαμηλότερο κόστος τηλεφωνίας.
 • Γιατί σας παρέχει εντελώς δωρεάν μοναδικές ψηφιακές ευκολίες!
 • Γιατί λειτουργεί σαν fax χωρίς να απαιτείται συσκευή fax!
 • Γιατί η ποιότητα κλήσης... δεν συγκρίνεται!
 • Γιατί είναι πιο φτηνό από το Skype και το Viber.
 • Γιατί μπορείτε να το αγοράσετε και να το ενεργοποιήσετε online μέσα σε 5 λεπτα!
 • Γιατί παρέχεται από μια αμιγώς Ελληνική εταιρία!
 • Γιατι είναι Yuboto!!!


Οι χρεώσεις των κλήσεων VoIP αποκρυπτογραφημένες!

 • Δωρεάν κλήσεις μεταξύ χρηστών Yuboto-Telephony – Οι κλήσεις μεταξύ Yuboto-Telephony χρηστών είναι δωρεάν και απεριόριστες ανεξαρτήτου γεωγραφικής περιοχής των συμμετεχόντων
 • Αστική χρέωση για όποιον σας καλεί στον VoIP αριθμό σας – Οι κλήσεις προς οποιονδήποτε σταθερό τηλεφωνικό αριθμό όταν πραγματοποιούνται από συνδρομητές της ίδιας χώρας, χρεώνονται σαν αστικές ή είναι δωρεάν. Έτσι κάποιος που σας καλεί από την Ελλάδα στον Ελληνικό αριθμό σας, θα πληρώσει αστική χρέωση είτε βρίσκεστε στην Ελλάδα, είτε σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του κόσμου.
 • Οι χαμηλότερες χρεώσεις για εξερχόμενες κλήσεις -Το κόστος εξερχόμενων κλήσεων είναι σταθερό και δεν εξαρτάται από το που βρίσκεστε εσείς όταν καλείτε, άλλα εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από την τοποθεσία και το δίκτυο του συνομιλητή σας. Έτσι για παράδειγμα μια κλήση προς ένα κινητό Ελλάδος θα σας κοστίσει το ίδιο είτε βρισκόσαστε στην Ελλάδα, είτε στην Αμερική. Δείτε Αναλυτικό τιμοκατάλογο εξερχόμενων κλήσεων

Έχετε απορίες;

Καλέστε 13850 ή πατήστε εδώ και επικοινωνήστε δωρεάν με έναν εξειδικευμένο εκπρόσωπό μας!

Τηλεφωνικό Κέντρο στο Cloud

ψηφιακές ευκολίες

Απεριόριστες δυνατότητες, χωρίς δεσμεύσεις ή εξοπλισμό!


SIP Trunk

ψηφιακές ευκολίες

Αριθμοί από 65 χώρες, κορυφαία ποιότητα ήχου, χρέωση/sec!

Viber Messaging

ψηφιακές ευκολίες

Πρόβαλε την επιχείρηση σου
στο No.1 app στην Ελλάδα


CalendApp
Online Σύστημα Ραντεβού

ψηφιακές ευκολίες

Οι πελάτες σου κλείνουν ραντεβού αυτόματα με 3 clicks!