Κυριακή, 02 Μαρτίου 2014 07:31

VoIP Τηλεφωνία: Όλα όσα θέλετε να μάθετε
για το VoIP αλλά φοβάστε να ρωτήσετε!

Η VoIP τηλεφωνία δεν είναι κάτι καινούριο. Μεγάλες εταιρείες και οργανισμοί ανά τον κόσμο τη χρησιμοποιούν με εντυπωσιακά αποτελέσματα εδώ και χρόνια.
Τα τελευταία χρόνια οι παραδοσιακοί τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι γύρισαν και αυτοί την τηλεφωνία τους σε VoIP λόγω της ευκολίας και της μείωσης κόστους που προσφέρει. Αντίστοιχα, όλο και περισσότερες εταιρείες και ιδιώτες ρίχνουν την προσοχή τους στο VoIP και ο λόγος φυσικά είναι τα πλεονεκτήματα και η ελευθερία που προφέρει.

Επωφεληθείτε τώρα από τις δυνατότητες της τεχνολογίας και αποκτήστε σταθερό τηλεφωνικό αριθμό VoIP online σε 5 λεπτά με 36 ευρώ τον χρόνο!

Αποκτήστε τώρα τον δικό σας αριθμό
και πάρτε δωρεάν χρόνο ομιλίας αξίας 1€!


Τι είναι το VoIP

Tο VoIP ή Voice over IP ή τηλεφωνία μέσω διαδικτύου (ελληνιστί ΦεΔΠ, δηλαδή "Φωνή επί διαδικτυακού πρωτοκόλλου), χαρακτηρίζει μια ομάδα πρωτοκόλλων-τεχνολογιών (H.323, SIP), η οποία επιτρέπει την φωνητική συνομιλία μέσω Internet σε πραγματικό χρόνο.

Προσφέρει πολύ καλή ποιότητα κλήσης και στην ουσία είναι χωρίς κόστος καθώς η επικοινωνία γίνεται μεταξύ 2 διασυνδεδεμένων σημείων στο Internet.

Η VoIP τηλεφωνία λειτουργεί ακριβώς όπως και η κλασική τηλεφωνία, όμως διαθέτει πολλές περισσότερες ψηφιακές λειτουργίες και δυνατότητες.Τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα της VoIP Τηλεφωνίας


Απόλυτη ελευθερία και ευελιξία – Η τηλεφωνία VoIP λειτουργεί όπου υπάρχει internet. Έτσι η χρήση της δεν έχει κάποιο γεωγραφικό περιορισμό. Ο εισερχόμενος αριθμός σας θα λειτουργεί το ίδιο είτε είστε στην Ελλάδα είτε είστε στην Αμερική είτε οπουδήποτε άλλου οπου υπάρχει internet.

Οικονομία – Το VoIP σας προσφέρει τις χαμηλότερες χρεώσεις στον χώρο της τηλεφωνίας γιατί το Internet εκμηδενίζει τις αποστάσεις και σας επιτρέπει να μιλάτε ασταμάτητα με όλους, όπου και αν αυτοί βρίσκονται, χωρίς χρονικούς περιορισμούς και υψηλές χρεώσεις. Πολλές επιχειρήσεις που αξιοποιούν την υπηρεσία του cloud τηλεφωνικού κέντρου έχουν μειώσει τους λογαριασμούς τους έως και 70%.

Τηλεργασία – Με τη VoIP τηλεφωνία η απομακρυσμένη εργασία γίνεται πιο εύκολη και αποδοτική καθώς μπορείτε να λαμβάνετε τις κλήσεις του σταθερού εταιρικού αριθμού σας παντού, ακόμη κι όταν δεν βρίσκεστε στο γραφείο.

Ασφάλεια – Οι αξιόπιστοι VoIP πάροχοι προσφέρουν πλήρη κρυπτογράφηση των κλήσεων, έτσι ώστε τα δεδομένα σας να παραμένουν απόλυτα ασφαλή και απόρρητα.

Συμβατή με μεγάλο εύρος συσκευών – Αξιοποιήστε υπάρχουσες ηλεκτρονικές συσκευές όπως PC, smartphone/tablets, ipods κ.α. Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο SIP προσαρμογέα ή μία συσκευή VoIP. Μάθετε περισσότερα.

Ψηφιακές ευκολίες – Η VoIP τηλεφωνία σας προσφέρει πλήθος από δωρεάν ψηφιακές ευκολίες που η συμβατική τηλεφωνία δεν μπορεί ούτε να φανταστεί. Μάθετε περισσότερα.


Ομάδες ανθρώπων με ισχυρά οφέλη από τη χρήση της VoIP Τηλεφωνίας


Άνθρωποι που ταξιδεύουν συχνά – Χρησιμοποιήστε την υπηρεσία στο κινητό σας τηλέφωνο και επιτρέψτε σε όλους να επικοινωνούν μαζί σας εύκολα και οικονομικά όπου και αν βρίσκεστε.


Μόνιμοι κάτοικοι εξωτερικού -Επιτρέψτε σε φίλους ή οικογένεια απο την πατρίδα να σας καλούν σε ένα ελληνικό τηλεφωνικό αριθμό με αστική χρέωση. Καλέστε τους και εσείς με κόστος 0,020 ευρώ / λεπτό για σταθερό και 0,068 ευρώ / λεπτό για κινητό.


Ιδιώτες ή εταιρίες που χρειάζεται να μιλούν πολύ με το εξωτερικό – Επωφεληθείτε από τις χαμηλότερες χρεώσεις της αγοράς και χρέωση ανά δευτερόλεπτο από το πρώτο δευτερόλεπτο.


Ιδιώτες ή Εταιρίες που δέχονται κλήσεις από το εξωτερικό – Δώστε την ευκαιρία σε φίλους και πελάτες να σας καλούν σε ένα τοπικό για αυτούς τηλεφωνικό αριθμό. Επιλέξτε αριθμοδότηση απο 65 χώρες.


Φοιτητές και οικογένειες με παιδιά που σπουδάζουν στο εξωτερικό – Συνεχίστε να επικοινωνείτε με την οικογένεια και τους φίλους σας, σαν να μην φύγατε ποτέ.Αποκτήστε τηλεφωνικό αριθμό από 65 χώρες!Ελληνική Αριθμοδότηση – Αποκτήστε σταθερό τηλεφωνικό αριθμό από 61 Ελληνικές πόλεις.


Αριθμοδότηση Εξωτερικού – Αυτό δεν έχει ξαναγίνει! Καμία άλλη τηλεφωνία δεν σας παρέχει αριθμοδότηση από 65 χώρες και εκατοντάδες πόλεις.Φορητότητα – Ελάτε στην Yuboto με τον αριθμό σας.Διαθέσιμα πακέτα σύνδεσης


Προσωπική σύνδεση - Τηλεφωνική σύνδεση με σταθερό τηλεφωνικό αριθμό και τις χαμηλότερες χρεώσεις για εξερχόμενες κλήσεις της αγοράς. Απευθύνεται σε χρήστες που επιθυμούν να έχουν ένα σταθερό τηλεφωνικό αριθμό μαζί τους όπου και αν βρίσκονται!Fax to Email - Αποκτήστε το δικό σας αριθμό fax χωρίς να απαιτείται συσκευή fax, χωρίς μελάνι, χωρίς χαρτί, απλά όλα τα FAX έρχονται απευθείας στο email σας.SIP Trunk - Συνδέστε το τηλεφωνικό σας κέντρο απευθείας με τη Yuboto και πραγματοποιήστε κλήσεις με απίστευτη ποιότητα.Cloud Tηλεφωνικό Κέντρο - Το πιο σύγχρονο και προηγμένο Virtual Τηλεφωνικό Κέντρο με 20+ ψηφιακές λειτουργίες για να βελτιώσετε κατακόρυφα την επικοινωνία της επιχείρησής σας.Αριθμοσειρές για Επαγγελματίες - Αριθμοί Χωρίς Χρεώση (800), Αριθμοί Επιμεριζόμενης Χρεώσης ( 801), Πενταψήφιοι Αριθμοί (1ΧΧΧΧ) Προσωπικοί Αριθμοί (700)
Virtual PBX Yuboto – Cloud Τηλεφωνικό Κέντρο

Αποκτήστε ένα ολοκληρωμένο και σύγχρονο Virtual Τηλεφωνικό Κέντρο που ενσωματώνει όλες τις ψηφιακές λειτουργίες για να βελτιώσετε κατακόρυφα την επικοινωνία της επιχείρησής σας με πολύ προσιτό κόστος.

Ενδεικτικές Δυνατότητες VPBX

 • IVRs: Διαδραστικά Φωνητικά Menu Επιλογών για αυτόματη δρομολόγηση κλήσεων
 • Ring Groups: Ομάδες συσκευών που λαμβάνουν κλήσεις ταυτόχρονα
 • Queues: Ουρές αναμονής που τοποθετούν τις κλήσεις σε σειρά προτεραιότητας
 • Time Conditions: Διαφορετική διαχείριση των κλήσεων ανάλογα με την ημέρα/ώρα
 • Conferences: Τηλεδιάσκεψη μεταξύ 3 ή περισσότερων συνομιλητών
 • CRM Integration: Διασύνδεση του κέντρου με προγράμματα CRM
 • Control Panel: Εύχρηστο διαχειριστικό σύστημα για έλεγχο - παραμετροποίηση του κέντρου

Το Virtual PBX Yuboto διαθέτει ακόμη τουλάχιστον 50 προηγμένες ψηφιακές λειτουργίες που αναβαθμίζουν την επικοινωνία. Δείτε όλες τις λειτουργίες εδώ


Όλα τα πακέτα VPBX


Πλεονεκτήματα VPBX


Μείωση Κόστους
Μείωση του συνολικού κόστους με τις χαμηλότερες χρεώσεις κλήσεων και κατάργηση των εξόδων που σχετίζονται με τη συντήρηση και τις επισκευές του κέντρου.

Ευελιξία & Επεκτασιμότητα
Αξιοποιήστε συσκευές της επιλογής σας όπως laptops, PCs, smartphones ενώ μπορείτε να προσθέσετε λειτουργίες, αριθμούς και κανάλια φωνής ανάλογα με τις ανάγκες και μόνο όποτε χρειάζεται.

Υποστήριξη Τηλεργασίας
Μία σύνδεση στο Internet αρκεί για να έχετε πρόσβαση στο κέντρο από οποιοδήποτε σημείο. Οι εργαζόμενοι μπορούν να χρησιμοποιούν τους εταιρικούς αριθμούς από το σπίτι.

1 Κέντρο για όλα τα σημεία παρουσίας
Όλα τα υποκαταστήματά σας ενοποιούνται και λειτουργούν μόνο με 1 τηλεφωνικό κέντρο, το οποίο διαμοιράζει τις κλήσεις στο αρμόδιο κατάστημα ή τμήμα.

Διαβάστε αναλυτικότερα όλα τα Πλεονεκτήματα του Virtual PBX YubotoVoIP συσκευές – Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Πρόκειται για τις πλέον σύγχρονες τηλεφωνικές συσκευές που υποστηρίζουν τις πιο σύγχρονες ψηφιακές λειτουργίες τηλεφωνίας. Για να λειτουργήσουν χρειάζεται να συνδεθούν σε ένα VoIP τηλεφωνικό κέντρο ή να συνδεθούν μέσω Internet σε ένα VoIP πάροχο. Δείτε παρακάτω τους διάφορους τύπους VoIP συσκευών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.VoIP Desk Phones για χρήση στο γραφείο
Πρόκειται για τις γνωστές τηλεφωνικές συσκευές που βλέπουμε σε γραφεία, τράπεζες κλπ. Είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος χρήσης VoIP στο γραφείο. Σε αυτή την κατηγορία τηλεφωνικών συσκευών οι επιλογές είναι ατελείωτες. Απλές φτηνές τηλεφωνικές συσκευές 2 γραμμών με απλή οθόνη έως διευθυντικές συσκευές πολλαπλών γραμμών με έγχρωμες οθόνες και bluetooth συμβατότητα. Στην κατηγορία αυτή ανήκουν και οι συσκευές γραμματείας με δεκάδες κουμπιά για να παρακολουθούν τα τηλέφωνα όλης της εταιρίας.


VoIP Μobile Αpplication για Αndroid & iOS
Υπάρχει πλήθος δωρεάν εφαρμογών που μετατρέπουν οποιοδήποτε κινητό σε τηλέφωνο VoIP. Πάρτε μαζί σας το σταθερό του γραφείου χωρίς κόστος εκτροπής… Ενώ η λύση αυτή προσφέρει καλή ποιότητα κλήσεων, έχει παρατηρηθεί ότι μερικές εισερχόμενες κλήσεις μπορεί να χάνονται γιατί το κινητό το ίδιο θέτει την εφαρμογή VoIP στο παρασκήνιο για μείωση της κατανάλωσης μπαταρίας. Τελευταία, έχουν εμφανιστεί εφαρμογές, οι οποίες κατά την εισερχόμενη κλήση στέλνουν ένα push notification στην συσκευή για να ξυπνήσουν την εφαρμογή και έτσι η κλήση χτυπάει κανονικά και η μπαταρία κρατάει περισσότερο.

VoIP Softphone σε PC
Αντίστοιχα, όπως και με τα κινητά υπάρχουν εφαρμογές και για PC Windows/Linux/MAC που μετατρέπουν τον υπολογιστή σε τηλέφωνο VoIP. Καλό είναι να χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με ένα καλό κεφαλόφωνο ώστε να απολαμβάνετε την καλή ποιότητα της κλήσης.


Πώς να χρησιμοποιήσετε παλιές αναλογικές συσκευές με VoIP
Αν έχετε κάποια παλιά αναλογική συσκευή, κάποιο παλιό ασύρματο ίσως που σας βολεύει και θέλετε να το συνδέσετε με γραμμή VoIP, υπάρχει τρόπος. Η συσκευή που θα χρειαστείτε ονομάζεται SIP ATA. Αυτές οι συσκευές συνδέονται στο Internet μέσω του router σας και επιτρέπουν σε μία ή περισσότερες αναλογικές συσκευές να συνδεθούν πάνω τους και να λειτουργήσουν κανονικά. Προσφέρουν πολύ ικανοποιητική ποιότητα κλήσης και πολλές φορές μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε ξενοδοχεία, σχολεία, γραφεία αφού μπορεί κανείς να βρει παρόμοιες συσκευές με 8, 16 ή ακόμα και 32 κανάλια.


Πώς να βάλετε VoIP σε ένα παλιό αναλογικό ή ψηφιακό κέντρο
Αν έχετε ένα παλιό αναλογικό ή ψηφιακό τηλεφωνικό κέντρο και θέλετε να του προσθέσετε κάποια γραμμή VoIP τότε θα χρειαστείτε ένα PSTN ή ISDN VoIP Gateway. Αυτές οι συσκευές έχουν 1 ή περισσότερα PSTN ή ISDN interfaces και μπορούν να συνδεθούν με τηλεφωνικά κέντρα παλαιάς τεχνολογίας. Από την άλλη μεριά συνδέονται με το Internet και τον VoIP πάροχο και αναλαμβάνουν να μετατρέψουν τις VoIP κλήσεις από και προς PSTN/ISDN και όλα λειτουργούν όπως και με τον παραδοσιακό πάροχο που χρησιμοποιούσατε.Πρόγραμμα Μεταπώλησης VoIP Υπηρεσιών
VoIP Τηλεφωνία – Μία ιδανική υπηρεσία για Extra Εισόδημα


Αυξήστε άμεσα τα κέρδη της επιχείρησής σας εντάσσοντας στο portfolio σας τις πιο καινοτόμες υπηρεσίες VoIP Τηλεφωνίας. Το πολύ χαμηλό κόστος της VoIP σε συνδυασμό με τα μεγάλα περιθώρια κέρδους την καθιστούν ως μια ιδανική υπηρεσία προς μεταπώληση, η οποία αποφέρει σημαντικό παθητικό εισόδημα.

Μάθετε Περισσότερα
Οι χρεώσεις των κλήσεων VoIP αποκρυπτογραφημένες!

 • Δωρεάν κλήσεις μεταξύ χρηστών Yuboto-Telephony – Οι κλήσεις μεταξύ Yuboto-Telephony χρηστών είναι δωρεάν και απεριόριστες ανεξαρτήτου γεωγραφικής περιοχής των συμμετεχόντων
 • Αστική χρέωση για όποιον σας καλεί στον VoIP αριθμό σας – Οι κλήσεις προς οποιονδήποτε σταθερό τηλεφωνικό αριθμό όταν πραγματοποιούνται από συνδρομητές της ίδιας χώρας, χρεώνονται σαν αστικές ή είναι δωρεάν. Έτσι κάποιος που σας καλεί από την Ελλάδα στον Ελληνικό αριθμό σας, θα πληρώσει αστική χρέωση είτε βρίσκεστε στην Ελλάδα, είτε σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του κόσμου.
 • Οι χαμηλότερες χρεώσεις για εξερχόμενες κλήσεις -Το κόστος εξερχόμενων κλήσεων είναι σταθερό και δεν εξαρτάται από το που βρίσκεστε εσείς όταν καλείτε, άλλα εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από την τοποθεσία και το δίκτυο του συνομιλητή σας. Έτσι για παράδειγμα μια κλήση προς ένα κινητό Ελλάδος θα σας κοστίσει το ίδιο είτε βρισκόσαστε στην Ελλάδα, είτε στην Αμερική. Δείτε Αναλυτικό τιμοκατάλογο εξερχόμενων κλήσεων


12 μοναδικοί λόγοι για να επιλέξετε VoIP τηλεφωνία από την Yubotο:

 1. Eίναι πραγματικά οικονομική, ένας Ελληνικός αριθμός κοστίζει μόνο 36 ευρώ τον χρόνο.
 2. Είναι πρακτική και σας προσφέρει απόλυτη ευελιξία, καθώς μετατρέπει smartphones, tablets, laptops σε σταθερά τηλέφωνα.
 3. Είναι Pay as you go, δεν έχει μηνιαία πάγια και λογαριασμούς. Σας επιτρέπει να ορίζετε εσείς όπως επιθυμείτε τα τηλεπικοινωνιακά σας κόστη.
 4. Σας συνδέει με φίλους και συνεργάτες πάντα με αστική χρέωση όπου και αν βρίσκεστε.
 5. Αποδεδειγμένα προσφέρει το χαμηλότερο κόστος τηλεφωνίας με χρέωση ανά δευτερόλεπτο από το 1ο δευτερόλεπτο.
 6. Σας παρέχει εντελώς δωρεάν μοναδικές ψηφιακές ευκολίες!
 7. Λειτουργεί σαν fax χωρίς να απαιτείται συσκευή fax.
 8. Η ποιότητα των κλήσεων είναι HD.
 9. Eίναι πιο φτηνή από το Skype και το Viber.
 10. Μπορείτε να αγοράσετε και να ενεργοποιήσετε έναν νέο αριθμό online μέσα σε 5 λεπτά.
 11. Παρέχεται από μια αμιγώς Ελληνική εταιρία.
 12. Η Yuboto-Telephony είναι ο μοναδικός πάροχος που έχει βραβευτεί 3 φορές για την ποιότητα των υπηρεσιών της.