Virtual PBX Yuboto
Cloud Τηλεφωνικό Κέντρο

Αναβαθμίστε την επικοινωνία της επιχείρησής σας με ένα σύγχρονο εικονικό τηλεφωνικό κέντρο που διαθέτει όλες τις ψηφιακές λειτουργίες, έρχεται στα μέτρα σας και μειώνει το συνολικό κόστος τηλεπικοινωνιών έως 70%.

  • 50+ Ψηφιακές Λειτουργίες
  • Μηδενικό κόστος εξοπλισμού
  • ΔΩΡΕΑΝ Φορητότητα αριθμών
  • Ενεργοποίηση σε 1 εργάσιμη
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Τι είναι το Cloud Τηλεφωνικό Κέντρο ή Virtual PBX;

To Cloud Τηλεφωνικό Κέντρο είναι ένα ψηφιακό τηλεφωνικό σύστημα με προηγμένες λειτουργίες κλήσεων που αξιοποιεί την VoIP (Voice over Internet Protocol) τεχνολογία. Φιλοξενείται στο cloud καταργώντας έτσι το κόστος απόκτησης και συντήρησης εξοπλισμού.

Υπερτερεί των συμβατικών κέντρων καθώς προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία, προσαρμόζεται επακριβώς στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης και είναι εξαιρετικά ασφαλές.

Με το Virtual PBX, χρειάζεστε μόνο μια σύνδεση στο internet και προαιρετικά συμβατές συσκευές για να διαχειρίζεστε τις κλήσεις από οπουδήποτε.


ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΚΕΤΟ VPBX


Τα Πλεονεκτήματα του Cloud Τηλεφωνικού Κέντρου

Γιατί να αποκτήσετε ένα “συμβατικό” τηλεφωνικό κέντρο όταν μπορείτε να απογειώσετε
την επικοινωνία της επιχείρησής σας με μία ολοκληρωμένη Cloud Λύση;Ευελιξία & Προσαρμογή

Το VPBX εξελίσσεται μαζί με την επιχείρησή σας άμεσα. Προσθέστε αριθμούς ή αυξήστε τα κανάλια φωνής σε λίγες ώρες.1 VPBX για όλα τα σημεία παρουσίας

Ενοποιήστε διαφορετικά σημεία παρουσίας - υποκαταστήματα με τις σύγχρονες λειτουργίες του VPBX.Τηλεργασία

Με μία σύνδεση στο Internet και συμβατές συσκευές διαχειρίζεστε τις κλήσεις του κέντρου από οπουδήποτε.Μειώστε το Κόστος

Το VPBX μηδενίζει το υψηλό κόστος απόκτησης και συντήρησης εξοπλισμού ενός συμβατικού κέντρου.Ασφάλεια Δεδομένων

Τα δεδομένα των κλήσεων παραμένουν απόρρητα και ασφαλή καθώς τηρούμε όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα ασφαλείας.Υψηλή Διαθεσιμότητα

Τα τηλεφωνικά κέντρα μας φιλοξενούνται σε πιστοποιημένα Data Centers εντός Ελλάδας, γεγονός που εγγυάται το υψηλότερο ποσοστό διαθεσιμότητας.


Επιλέξτε το VoIP τηλεφωνικό κέντρο που σας ταιριάζει

Το μοναδικό Κέντρο VoIP Τηλεφωνίας με 2 βραβεύσεις καινοτομίας & εγγύηση επιστροφής χρημάτων!Ετησίως Έκπτωση έως 50%!
Μηνιαίως

Είμαστε εδώ για εσάς!
Ελάτε να βρούμε μαζί μια λύση στα μέτρα σας

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία για το Cloud Τηλεφωνικό Κέντρο ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία, ένας εξειδικευμένος εκπρόσωπός μας είναι στη διάθεσή σας για να συζητήσετε τις ανάγκες σας και να σας καθοδηγήσει.ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ FREE TRIAL VPBXΣύγχρονες Λειτουργίες του Cloud Τηλεφωνικού Κέντρου


Interactive Voice Response

Φωνητική πύλη με menu επιλογών που δρομολογεί τις κλήσεις σε συγκεκριμένο τμήμα ή εργαζόμενο ανάλογα με την επιλογή του καλούντα.

Ring Groups

Ομάδες τηλεφωνικών συσκευών που “χτυπούν” ταυτόχρονα ανάλογα με τις ανάγκες των τμημάτων της επιχείρησής σας.

Queues

Ουρές αναμονής κλήσεων που τοποθετούν τις εισερχόμενες σε σειρά προτεραιότητας.

Announcements

Ηχητικά μηνύματα υποδοχής ή ενημέρωσης.

Time Conditions

Διαφορετική λειτουργία του κέντρου και διαχείριση των εισερχομένων κλήσεων με κριτήριο την ώρα και την ημέρα.

Conference Calls

Τηλεδιάσκεψη μεταξύ 3 ή περισσότερων ατόμων, σε συγκεκριμένο αριθμό.

Ειδοποίηση Χαμένων Κλήσεων

Όταν οι κλήσεις δεν απαντώνται από κάποιον agent του κέντρου, αποστέλλεται αυτόματα email που ενημερώνει για τις αναπάντητες κλήσεις.

Voicemail to email

Αποστολή των μηνυμάτων του τηλεφωνητή ως επισυναπτόμενα αρχεία ήχου σε email της επιλογής σας.

Call Recording

Καταγραφή κλήσεων.

Callback

Δυνατότητα επανάκλησης όσων μπαίνουν στην ουρά αναμονής.

PSTN Destinations

Δυνατότητα ένταξης εξωτερικού αριθμού στο τηλεφωνικό κέντρο όπως για παράδειγμα ένα κινητό.

DISA

Πρόσβαση στο τηλεφωνικό κέντρο από εξωτερικό αριθμό (σταθερό ή κινητό) και χρήση όλων των λειτουργιών του κέντρου.


Συχνές Ερωτήσεις για το Virtual PBX

Τα cloud τηλεφωνικά κέντρα φιλοξενούνται και διαχειρίζονται από έναν service provider όπως η Yuboto-Telephony και δεν απαιτούν καμία εγκατάσταση εξοπλισμού.

Ο service provider παρέχει όλες τις υπηρεσίες του τηλεφωνικού κέντρου εικονικά μέσω του internet χρησιμοποιώντας τη VoIP τεχνολογία αντί για τις παραδοσιακές αναλογικές τηλεφωνικές γραμμές.

Το Virtual PBX, δηλαδή το cloud κέντρο, διαθέτει μια πληθώρα προηγμένων ψηφιακών λειτουργιών για τη διαχείριση των κλήσεων όπως, φωνητικά μενού επιλογών, ηχητικά μηνύματα, ουρές αναμονής κ.α. Οι χρήστες αυτού του εικονικού τηλεφωνικού κέντρου μπορούν να χρησιμοποιούν είτε δωρεάν εφαρμογές (softphones) ή IP τηλεφωνικές συσκευές για να διαχειρίζονται τις κλήσεις.

Το κόστος ενός cloud τηλεφωνικού κέντρου εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως ο αριθμός των χρηστών, οι ψηφιακές λειτουργίες που περιλαμβάνει και τα κανάλια φωνής για τις ταυτόχρονες κλήσεις.

Εμείς στη Yuboto-Telephony προσφέρουμε ευέλικτα και οικονομικά πακέτα Virtual PBX που ταιριάζουν στο budget ακόμα και μικρών επιχειρήσεων.
Επίσης, η τιμολόγιση μας είναι διάφανη, δεν περιλαμβάνει κρυφές χρεώσεις και έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε διάστημα χρέωσης είτε ετήσιο ή μηνιαίο.

Τέλος, στην περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένοι για τον οποιοδήποτε λόγο από το cloud τηλεφωνικό κέντρο παρέχουμε εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών από την ημερομηνία της αγοράς του.

Τα cloud τηλεφωνικά κέντρα προσφέρουν μια σειρά από σημαντικά πλεονεκτήματα στις επιχειρήσεις με πρώτο την δραστική μείωση κόστους και την εξοικονόμηση χρημάτων όσο αφορά τις τηλεπικοινωνίες συνολικά.

Συγκεκριμένα, με ένα cloud τηλεφωνικό κέντρο, η επιχείρηση δεν χρειάζεται να αγοράσει, εγκαταστήσει και να συντηρεί ακριβό εξοπλισμό για τη λειτουργία του κέντρου.

Επιπρόσθετα, οι χρεώσεις των κλήσεων στη VoIP τηλεφωνία είναι σαφώς μικρότερες από τις αντίστοιχες χρεώσεις της συμβατικής τηλεφωνίας. Ένα ακόμη πλεονέκτημα των εικονικών τηλεφωνικών κέντρων είναι η απόλυτη ευελιξία καθώς οποιαδήποτε συσκευή συνδεδεμένη στο internet μπορεί να διαχειριστεί τις κλήσεις του κέντρου, έτσι οι χρήστες του μπορούν να εργάζονται από οπουδήποτε. Επίσης, η επεκτασιμότητα είναι ένα ακόμη πλεονέκτημα των ψηφιακών τηλεφωνικών κέντρων, καθώς μπορούν ανά πάσα στιγμή να προσαρμοστούν στις αυξανόμενες ανάγκες επικοινωνίας της επιχείρησης.

Η αξιοπιστία των cloud τηλεφωνικών κέντρων είναι τουλάχιστον εφάμμιλη με αυτή των συμβατικών αναλογικών κέντρων, καθώς τα τηλεφωνικά κέντρα Virtual PBX της Yuboto-Telephony φιλοξενούνται σε απόλυτα ασφαλή data centers εντός της ελληνικής επικράτειας εξασφαλίζοντας έτσι το υψηλότερο δυνατό ποσοστό διαθεσιμότητας με uptime που ξεπερνά το 99%.

Τα cloud κέντρα διασφαλίζουν την απρόσκοπτη επικοινωνία και κορυφαία ποιότητα ήχου στις κλήσεις.