Τηλεφωνικό κέντρο VoIP στο Cloud
από την Yuboto

Μια ασφαλής, οικονομική και αξιόπιστη λύση για την εταιρία σας

To Virtual PBX είναι ένα σύγχρονο τηλεφωνικό κέντρο, που “βρίσκεται” στο cloud και διαθέτει όλες τις προηγμένες ψηφιακές λειτουργίες που χρειάζεστε για να το προσαρμόσετε 100% στις ανάγκες σας.

Μία σύνδεση στο Internet και συμβατές συσκευές αρκούν για να αναβαθμίσετε την επικοινωνία με πελάτες και συνεργάτες.

Με το VPBX το τηλεφωνικό σας κέντρο λειτουργεί ταυτόχρονα στο γραφείο, στο κινητό, στο σπίτι και σε οποιοδήποτε σημείο βρίσκεστε.Τα πλεονεκτήματα του Virtual PBX

Γιατί να αποκτήσετε ένα “συμβατικό” τηλεφωνικό κέντρο όταν μπορείτε να απογειώσετε
την επικοινωνία της επιχείρησής σας με μία ολοκληρωμένη Cloud Λύση;


Απόλυτη Ευελιξία & Προσαρμογή

Το VPBX μεγαλώνει μαζί με την επιχείρησή σας πραγματικά άμεσα. Προσθέστε νέους αριθμούς, αυξήστε τα κανάλια φωνής μέσα σε λίγες ώρες και μόνο με την αποστολή ενός email στην τεχνική μας ομάδα.


1 VPBX αρκεί για όλα τα σημεία σας

Χρησιμοποιήστε ένα μόνο VPBX για όλα σας τα υποκαταστήματα. Συνδυάστε την ευελιξία του με λειτουργίες όπως: απεριόριστες δωρεάν εσωτερικές κλήσεις, conference calls, αυτόματη αναδρομολόγηση κλήσεων και ενοποιήστε τα διαφορετικά γεωγραφικά σημεία παρουσίας σας.


Ιδανικό Εργαλείο Τηλεργασίας

Δέχεστε όλες τις κλήσεις του τηλεφωνικού κέντρου οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε, αρκεί να έχετε σύνδεση στο Internet και μία συμβατή συσκευή όπως: laptop, tablet ή smartphone. Κάθε εργαζόμενος μπορεί να χρησιμοποιεί τον αριθμό του γραφείου του από το σπίτι.


Μειώστε το Κόστος

Απολαύστε κορυφαία ποιότητα ήχου με πολύ χαμηλό κόστος! Οι χρεώσεις εξερχόμενων κλήσεων είναι εξαιρετικά οικονομικές και επιπλέον γλιτώνετε το υψηλό κόστος συντήρησης και επισκευής ενός παραδοσιακού κέντρου.


Real Time Στατιστικά Κλήσεων

Παρακολουθήστε σε πραγματικό χρόνο όλες τις κλήσεις, τη δραστηριότητα ανά agent, τον αριθμό των καλούντων που βρίσκονται σε ουρές αναμονής και βελτιώστε την απόδοση της ομάδας σας.


Διεθνής Αριθμοδότηση

Συνδυάστε τις καινοτόμες λειτουργίες του VPBX με σταθερούς τηλεφωνικούς αριθμούς από 65 χώρες του εξωτερικού. Δώστε τη δυνατότητα σε συνεργάτες και πελάτες σας που βρίσκονται σε συγκεκριμένες χώρες να σας καλούν με αστική χρέωση.


Εύκολη Διαχείριση

Μέσα από ένα πολύ φιλικό Control Panel μπορείτε μόνοι σας να διαχειρίζεστε το τηλεφωνικό κέντρο. Ρυθμίζετε ή παραμετροποιείτε οποιαδήποτε λειτουργία του ανάλογα με τις ανάγκες σας μέσα σε λίγα λεπτά.


Ασφάλεια Δεδομένων

Τα δεδομένα των κλήσεων σας παραμένουν απόρρητα και απόλυτα ασφαλή καθώς τηρούμε όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα ασφαλείας, ενώ η Yuboto είναι πιστοποιημένη και με το ISO 27001 για τη διαχείριση της ασφάλειας πληροφοριών.


Υψηλή Διαθεσιμότητα

Τα τηλεφωνικά μας κέντρα φιλοξενούνται σε πιστοποιημένα Data Centers εντός της Ελληνικής επικράτειας, γεγονός που εγγυάται το υψηλότερο ποσοστό διαθεσιμότητας.


Κρυστάλλινη Ποιότητα Κλήσεων

Με τα τηλεφωνικά κέντρα της Yuboto απολαμβάνετε κορυφαία ποιότητα κλήσεων, καθώς τα κέντρα μας υποστηρίζουν τους HD codecs G722 και G711.


Tεχνική Yποστήριξη 24/7/365

Από την 1η στιγμή της συνεργασίας μας, η έμπειρη ομάδα τεχνικής υποστήριξης είναι δίπλα σας σε οτιδήποτε χρειάζεστε, ανά πάσα στιγμή, 24ώρες τη μέρα, κάθε μέρα.


Διασύνδεση με CRM

Aυξήστε ακόμα περισσότερο την παραγωγικότητα της ομάδας σας, συνδέοντας το τηλεφωνικό μας κέντρο με το CRM σας. Έτσι, κάθε φορά που καλεί μια επαφή σας, θα εμφανίζεται call pop up με όλα τα στοιχεία της.
Περισσότερα
Ανακαλύψτε τα Cloud Τηλεφωνικά Κέντρα

Λειτουργίες

Απογειώστε το τηλεφωνικό κέντρο της επιχείρησής σας με αμέτρητες ψηφιακές λειτουργίες.

Πακέτα Virtual PBX

4 διαφορετικά πακέτα VPBX καλύπτουν πλήρως όλες τις απαιτήσεις κάθε σύγχρονης επιχείρησης.

Υποστήριξη

Η ομάδα των VoIP experts είναι πάντα δίπλα σας, έτοιμη να προσφέρει εκπαίδευση και υποστήριξη.VPBX Yuboto, το 3 φορές Βραβευμένο Cloud Τηλεφωνικό Κέντρο


Best SaaS Provider
in the Telecoms Industry

Best SaaS Product
for Enterprises

Βest Platform
as-a-ServiceΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ
Εάν δεν μείνετε ικανοποιημένοι από το VPBX εντός 30 ημερών, σας επιστρέφουμε ολόκληρο το ποσό της αγοράς.*

*H επιστροφή των χρημάτων αφορά αποκλειστικά την υπηρεσία του τηλεφωνικού κέντρου και όχι τις συνδυαστικές υπηρεσίες όπως: πακέτα χρόνου ομιλίας ή pay as you go χρόνο ο οποίος έχει ήδη καταναλωθεί.Έχετε Απορίες ή Επιθυμείτε να Ζητήσετε Προσφορά Τώρα;
Καλέστε μας στο 13850