Νέα Τηλεφωνική Σύνδεση στο MyNumber

Πριν ξεκινήσετε με τη διαδικασία απόκτησης νέας τηλεφωνικής σύνδεσης δείτε τα απαραίτητα έγγραφα ταυτοποίησης που θα χρειαστείτε εδώ.

 1. Κάνετε κλικ στο "ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΔΩΡΕΑΝ" που βρίσκεται στο menu ή στο footer του site yuboto-telephony.gr

  MyNumber

  MyNumber


 2. Κλικ στη "Νέα Τηλεφωνική Σύνδεση"

  MyNumber


 3. Επιλέξτε τον τύπο σύνδεσης που επιθυμείτε π.χ. Προσωπική Τηλεφωνική Σύνδεση, SIP Trunk, Ring Group κλπ και κλικ στο "ΑΓΟΡΑ"

  3cx add provider settings

 4. Εισάγετε τον αριθμό των τηλεφωνικών συνδέσεων που επιθυμείτε και κλικ στο "Επόμενο"

  MyNumber

 5. Δηλώστε εάν χρειάζεστε και fax τηλεφωνικό νούμερο και κλικ στο "Επόμενο"

  MyNumber

 6. Επιλέξτε το Πακέτο Αριθμοδότησης, που σας ταιριάζει.
  Στη πρώτη γραμμή δηλώνετε την χώρα και την πόλη που επιθυμείτε. Στη συνέχεια επιλέγετε τον τηλεφωνικό αριθμό, που επιθυμείτε. Μπορείτε να ανανεώσετε την λίστα των προτεινόμενων αριθμών κάνοντας κλικ στην "Ανανέωση Αριθμών". Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να κάνετε αναζήτηση συγκεκριμένου αριθμού επιλέγοντας το αντίστοιχο πεδίο.

  MyNumber

  Στο "Καλάθι Αριθμοδότησης" εμφανίζεται το πλήθος των τηλεφωνικών αριθμών που έχετε επιλέξει. Τσεκάρετε τα αντίστοιχα κόστη και κάνετε κλικ στο "Επόμενο"

  MyNumber

 7. Δίνετε μια σύντομη περιγραφή της προσωπικής σύνδεσης που δημιουργήσατε (πχ. Σπίτι, Γραφείο, Κινητό κλπ.) και επιλέγετε εάν επιθυμείτε να ενεργοποιηθεί ο τηλεφωνητής. Στην περίπτωση που το επιθυμείτε, πληκτρολογείτε το email σας στο σχετικό πεδίο Έπειτα κάνετε κλικ στο "Επόμενο".

  MyNumber

 8. Στην συνέχεια εμφανίζεται μια σύντομη περιγραφή της προσωπικής σας σύνδεσης. Ελέγχετε ότι όλα είναι σωστά και κάνετε κλικ στην "Ολοκλήρωση".

  MyNumber

 9. Ως Νέος Πελάτης θα χρειαστεί να πληκτρολογήσετε τον αριθμό του κινητού σας και τον κωδικό ασφαλείας που εμφανίζεται στην οθόνη. Κάνετε κλικ στην "Εγγραφή".

  MyNumber

 10. Εμφανίζονται οι Όροι Χρήσης της Υπηρεσίας. Αφού τους διαβάσετε, κάνετε κλικ στο "Αποδέχομαι".

  MyNumber

 11. Εφόσον η εγγραφή σας έγινε με επιτυχία θα εμφανιστεί στην οθόνη σας το παρακάτω μήνυμα. Κάνετε κλικ στο "Κλείσιμο".

  MyNumber

 12. Συνδεθείτε ως Υφιστάμενος Πελάτης πληκτρολογώντας τον αριθμό του κινητού σας και τον κωδικό που λάβατε από την Yuboto στο κινητό σας, στο σχετικό πεδίο. Κάνετε κλικ στο "Είσοδος". Αφού συνδεθείτε στο σύστημα διαχείρισης της προσωπικής σας σύνδεσης "My Number" θα σας ζητηθεί να δηλώσετε τα στοιχεία τιμολόγησης και να ανεβάσετε τα απαραίτητα έγγραφα ταυτοποίησης.

  MyNumber

Εάν χρειαστείτε την οποιαδήποτε βοήθεια, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 13850.