ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
Δημιουργούμε το μέλλον
της εταιρικής επικοινωνίας


Καλωσήρθατε στη Yuboto-Telephony, έναν πρωτοπόρο πάροχο VoIP Τηλεφωνίας που αναδιαμορφώνει
καθημερινά τον τρόπο που οι επιχειρήσεις επικοινωνούν με το κοινό τους.
Ποιοι είμαστε

Το 2014 αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια εταιρεία τηλεφωνίας η οποία θα καταργήσει τους περιορισμούς της παραδοσιακής τηλεφωνίας, αξιοποιώντας την καινοτόμο τεχνολογία της VoIP τηλεφωνίας.

Δέκα χρόνια επιτυχημένης πορείας και χιλιάδες ευχαριστημένοι πελάτες αποδεικνύουν ότι τα καταφέραμε!

Ποιοι είμαστε10.000+

Πελάτες

1.000+

Τηλεφωνικά Κέντρα
VPBX

65

Χώρες
κάλυψης

10 χρόνια

Εμπειρία
Η Αποστολή μας

Η αποστολή μας είναι να είμαστε ο αξιόπιστος και στρατηγικός συνεργάτης κάθε επιχείρησης που επιδιώκει να επικοινωνεί με το κοινό της με αποτελεσματικό και cost - efficient τρόπο αξιοποιώντας τις πιο σύγχρονες και ολοκληρωμένες λύσεις επικοινωνίας του σήμερα αλλά και του αύριο.

Η Αποστολή μας


Το Όραμα μας

Οραματιζόμαστε ένα μέλλον όπου η επικοινωνία μεταξύ επιχείρησης και κοινού είναι άρτια, αξιόπιστη και συμβάλλει τόσο στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων όσο και στην ικανοποίηση των πελατών. Καθημερινά δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ώστε όλες οι επιχειρήσεις που μας εμπιστεύονται να απολαμβάνουν μια κορυφαία εμπειρία επικοινωνίας.

Το Όραμα μας


Οι Αξίες μας

Νο.1 Οι Άνθρωποί μας

Νο.1 Οι Άνθρωποί μας

Στον πυρήνα των αξιών μας βρίσκονται οι άνθρωποι που εργάζονται εδώ. Προσεγγίζουμε με ενσυναίσθηση και απεριόριστο σεβασμό κάθε εργαζόμενο ως μοναδικό και πολύτιμο συνεργάτη.

Ακεραιότητα & Σεβασμός

Διαφάνεια & Ειλικρίνεια

Προσεγγίζουμε κάθε πελάτη ως μοναδική και ξεχωριστή οντότητα, διαθέτουμε διάφανη εμπορική πολιτική την οποία επικοινωνούμε ανοιχτά χωρίς ψιλά γράμματα. Χτίζουμε συνεργασίες οι οποίες βασίζονται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη.

Πελατοκεντρική Φιλοσοφία

Πελατοκεντρική Φιλοσοφία

Στο επίκεντρο της φιλοσοφίας και του τρόπου που λειτουργούμε βρίσκονται οι πελάτες μας, τους οποίους αντιμετωπίζουμε ως πολύτιμους συνεργάτες. Αγωνιζόμαστε καθημερινά για να βρίσκουμε τις καταλληλότερες λύσεις για κάθε έναν ξεχωριστά και έτσι να συμβάλλουμε ουσιαστικά στην ανάπτυξή τους.

Αφοσίωση & Δέσμευση

Αφοσίωση & Δέσμευση

Η Yuboto-Telephony δεν είναι απλώς το μέρος που εργαζόμαστε. Είναι ένα ανοιχτό περιβάλλον, όπου διοχετεύουμε όλη μας την ενέργεια, δημιουργούμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας και αναπτύσσουμε αξιόπιστες υπηρεσίες με πραγματική προστιθέμενη αξία.Η ιστορία μας, έως τώρα2014

H αρχή της διαδρομής γίνεται με την ίδρυση της Yuboto-Telephony ως επίσημος πάροχος VoIP Τηλεφωνίας

2019

Αναπτύσσουμε in house το VPBX Yuboto, το πιο σύγχρονο και ολοκληρωμένο cloud τηλεφωνικό κέντρο

Cloud Τηλεφωνικό Κέντρο

2021

Η Yuboto-Telephony αναδεικνύεται Best SaaS Provider in the Telecoms Industry στα Cloud Computing Awards και το VPBX Yuboto βραβεύεται ως Best SaaS Product for Enterprises

2024

Συνεχίζουμε δυναμικά τις προσπάθειές μας ώστε να βοηθήσουμε ακόμα περισσότερες επιχειρήσεις να μεταβούν στο cloud και τη VoIP τηλεφωνία.