Πακέτα Σύνδεσης

Δείτε τα διαθέσιμα πακέτα σύνδεσης από την Yuboto Telephony
Το νέο VPBX με τις απεριόριστες δυνατότητες, έρχεται να προσφέρει απόλυτη αυτονομία και υποστηρίζει κάθε μοντέρνο σενάριο τηλεφωνικής επικοινωνίας. Οι προηγμένες λειτουργίες και η ευκολία προσαρμογής του σας βοηθούν να αναβαθμίσετε άμεσα την επικοινωνία της επιχείρησής σας με εξαιρετικά χαμηλό κόστος
Συνδέστε το τηλεφωνικό σας κέντρο απευθείας με τη Yuboto, μέσω SIP. Επεκτείνετε τις δυνατότητες του κέντρου σας και καλύψτε όλες τις ανάγκες σας με χαμηλό κόστος και την τεχνολογία VoIP. Απευθύνεται σε επιχειρήσεις με αυξημένες ανάγκες τηλεφωνικού κέντρου.

Απευθύνεται σε χρήστες που επιθυμούν να έχουν ένα σταθερό τηλεφωνικό αριθμό μαζί τους όπου και αν βρίσκονται! Σας δίνει την δυνατότητα να έχετε μαζί σας σταθερό τηλεφωνικό αριθμό στον οποίο μπορείτε να λαμβάνετε κλήσεις από όλο τον κόσμο, εφόσον η συσκευή σας είναι συνδεδεμένη στο internet.
Η υπηρεσία απευθύνεται σε χρήστες που επιθυμούν να διατηρήσουν παλαιούς τηλεφωνικούς αριθμούς. Με την υπηρεσία VoIP parking, διατηρείτε τον παλαιό τηλεφωνικό αριθμό σας με πολύ χαμηλό ετήσιο κόστος.
Η υπηρεσία Fax to Email, σας επιτρέπει να λαμβάνετε FAX χωρίς να έχετε συσκευή FAX ή οποιοδήποτε άλλο εξοπλισμό και προωθεί όλα τα παραληφθέντα Fax στον λογαριασμό email που θέλετε.