Απομακρυσμένη Παραμετροποίηση Συσκευής

Η παραμετροποίηση μίας συσκευής VoIP δεν είναι δύσκολη ειδικά αν κάποιος ακολουθήσει τις οδηγίες που παρέχουμε στην σελίδα υποστήριξης. Παρόλα αυτά μερικοί άνθρωποι δεν ασχολούνται τόσο πολύ με την τεχνολογία και δεν έχουν την δυνατότητα και τις γνώσεις να ρυθμίσουν την συσκευή τους ώστε να λειτουργήσει σωστά με την υπηρεσία. Οι τεχνικοί της yuboto μπορούν να αναλάβουν την παραμετροποίηση της VoIP συσκευής σας ή του Asterisk τηλεφωνικου σας κέντρου απομακρυσμένα γλυτώνοντας σας από τον κόπο και το άγχος αυτής της διαδικασίας.

Σε περίπτωση που θέλετε να αγοράσετε ένα πακέτο υποστήριξης, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων

Προετοιμασία

Για να μπορέσει ο τεχνικός μας να συνδεθεί θα πρέπει να έχετε ολοκληρώσει τα παρακάτω βήματα

  • Αν πρόκειται να εγκαταστήσουμε μια συσκευή VoIP αυτή θα πρέπει να έχει συνδεθεί στο ρεύμα και στο δίκτυο σας μέσω ενός καλωδίου ethernet το οποίο συνήθως περιλαμβάνεται στην συσκευασία.
  • Θα πρέπει να γνωρίζετε το όνομα χρήστη και τον κωδικο για την σύνδεση στην συσκευή σας αλλά και στην σύνδεση σας
  • Θα πρέπει να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας την εφαρμογής team viewer 12 απο εδώ
  • Ανοίγοντας το team viewer θα βρείτε το ID και τον κωδικό τα οποία θα πρέπει να δώσετε στον τεχνικό μας ώστε να μπορέσει να συνδεθεί στο υπολογιστή σας και να ολοκληρώσει την εγκατάσταση
  • Θα βοηθήσει να γνωρίζετε τι πάροχο internet χρησιμοποιείτε καθλως και τι μοντέλο router ή ακόμα γενικότερα δικτυακό εξοπλισμό

Πως θα γίνει η διαδικασία

Ο τεχνικός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας σε προκαθορισμένη ημέρα και ώρα. Θα συνδεθεί στον υπολογιστή σας μέσω της εφαρμογής team viewer και θα πραγματοποιήσει την εγκατάσταση της συσκευής ή softphone της επιλογής σας. Μετά το τέλος της διαδικασίας θα πραγματοποιηθούν δοκιμαστικές κλήσεις για την επιβεβαίωση της καλής λειτουργίας της υπηρεσίας.