Συσκευές VoIP


Tablets και Smartphones*Μετατρέψτε το κινητό ή το tablet σας, σε σταθερό τηλέφωνο χρησιμοποιώντας δωρεάν SIP εφαρμογές. Επωφεληθείτε από το χαμήλο κόστος και τα πλεονεκτήματα ενός σταθερού, σε συνδυασμό με την ευελιξία του κινητού. Η ποιότητα των κλήσεων εξαρτάται από την ποιότητα της σύνδεσης του internet.

*Εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο smartphone/tablet συσκευών ενδέχεται να απενεργοποιηθούν, με αποτέλεσμα να μην τερματίζονται εισερχόμενες κλήσεις.

PC και LaptopsΧρησιμοποιήστε τον υπολογιστή σας σαν σταθερό τηλέφωνο εγκαθιστώντας μία απο τις παρακάτω δωρεάν SIP εφαρμογές που μπορείτε να κατεβάσετε από το internet. Φυσικά για την πραγματοποίηση κλήσεων, απαιτείται ακουστικό και μικρόφωνο, η ποιότητα των οποίων καθορίζει και την ποιότητα του ήχου.


Analogue Telephone Adapter (ATA)

Συσκευές VoIP banner μεγάλο

Πρόκειται για μία συσκευή η οποία μετατρέπει σε ψηφιακό, το αναλογικό σήμα μίας κοινής τηλεφωνικής συσκευής. Οι συσκευές VoIP ATA συνήθως φέρουν 2 τουλάχιστον εισόδους, μία για να συνδεθούν με το internet και μία για να συνδεθούν με την τηλεφωνική συσκευή. Είναι συσκευές χαμηλού κόστους, προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα κλήσης και μεγάλη ευκολία εφόσον πάνω τους μπορούν να συνδεθούν ενσύρματες ή ασύρματες τηλεφωνικές συσκευές που έχετε ήδη στην κατοχή σας.

Τηλέφωνα VoIP

Συσκευές VoIP banner μεγάλο

Πρόκειται για τηλεφωνικές συσκευές VoIP οι οποίες συνδέονται απευθείας στο internet και μέσω αυτών μπορείτε να πραγματοποιείτε και να δέχεστε τηλεφωνικές κλήσεις. Είναι ένας απο τους πιο ενδεδειγμένους τρόπους χρήσης της υπηρεσίας και συνήθως παρέχουν την καλύτερη ποιότητα επικοινωνίας. Παρέχονται σε μεγάλη ποικιλία χαρακτηριστικών και δυνατοτήτων απο απλή τηλεφωνική συσκευή μέχρι επαγγελματικα τηλέφωνα πολλαπλών γραμμών και πολλαπλών απαιτήσεων.

SIP Enabled Τηλεφωνικά Κέντρα

Σε περίπτωση που διαθέτετε κάποιο τηλεφωνικό κέντρο με δυνατότητα SIP τότε μπορείτε να συνδεθείτε απευθείας με την Yuboto και να απολαμβάνετε εξαιρετική σταθερότητα και ποιότητα κλήσεων.