Τηλεργασία άμεσα και χωρίς επιπρόσθετο κόστος

Ολοκληρωμένη εταιρική επικοινωνία χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς


Αξιοποιήστε το Virtual τηλεφωνικό κέντρο της Yuboto για να παρέχετε όλες τις δυνατότητες επικοινωνίας σε κάθε εργαζόμενο είτε εργάζεται απομακρυσμένα από το σπίτι ή ενώ βρίσκεται on the go.

Cloud τηλεφωνικό κέντρο - Iδανικό εργαλείο τηλεργασίας

  • Οι απομακρυσμένοι εργαζόμενοι δέχονται και διαχειρίζονται όλες τις κλήσεις ακριβώς όπως στο γραφείο τους
  • Όλες οι ψηφιακές λειτουργίες είναι διαθέσιμες απομακρυσμένα, ανεξάρτητα από την τοποθεσία των χρηστών
  • Η απομακρυσμένη χρήση δεν επιφέρει καμία επιπρόσθετη χρέωση, δεν απαιτείται η δαπανηρή λειτουργία της εκτροπής κλήσεωνΒασικά Πλεονεκτήματα

Απόλυτη Συνδεσιμότητα

Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τους εταιρικούς αριθμούς σε ένα πλήθος συσκευών που υποστηρίζουν τη σύνδεση στο Internet. Αξιοποιήστε Desktops/Laptops, Tablets ή οποιοδήποτε smartphone. Κάθε αριθμός της επιχείρησής σας, ακολουθεί τον κάτοχό του κυριολεκτικά παντού.


Αποτελεσματική Διαχείριση

Μέσα από ένα εύχρηστο και φιλικό panel ρυθμίζετε όλες τις λειτουργίες του κέντρου και τη “συμπεριφορά” όλων των απομακρυσμένων συσκευών ακριβώς σαν να ήταν σταθερές VoIP συσκευές στο γραφείο.


Μειωμένο κόστος

Το Virtual PBX δεν απαιτεί την εγκατάσταση νέου hardware και δεν συνοδεύεται από κόστος συντήρησης ή επισκευής. Οι χρεώσεις των κλήσεων είναι σημαντικά πιο χαμηλές από αυτές της παραδοσιακής τηλεφωνίας. Όλες οι λειτουργίες του κέντρου δεν επιφέρουν extra χρεώσεις για απομακρυσμένη χρήση ή τηλεργασία.


Άμεση Υλοποίηση

Η αρχική παραμετροποίηση και όλες οι σχετικές ρυθμίσεις για την εύρυθμη λειτουργία του κέντρου σύμφωνα με τις ανάγκες που δημιουργεί η απομακρυσμένη εργασία ολοκληρώνονται πολύ άμεσα και σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Το Virtual PBX είναι μία ευέλικτη, αξιόπιστη και πραγματικά γρήγορη λύση τηλεργασίας.


Πώς το Virtual PBX ενισχύει την τηλεργασία


Τηλεφωνικά Meetings

H λειτουργία Conference σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε meetings σε έναν συγκεκριμένο αριθμό του κέντρου όπου 3 ή περισσότεροι εργαζόμενοι συνομιλούν ταυτόχρονα.


Voicemail to Email

Άμεση αποστολή των ηχητικών μηνυμάτων τηλεφωνητή όλων των αριθμών στα αντίστοιχα emails. Έτσι, οι απομακρυσμένοι εργαζόμενοι έχουν τη δυνατότητα να ανταποκρίνονται στα αναπάντητα αιτήματα/κλήσεις των πελάτων πολύ γρήγορα.


Λειτουργία Follow Me

Το Follow Me σας επιτρέπει να προσθέσετε μία σειρά από επιπλέον τηλεφωνικούς αριθμούς στον εταιρικό αριθμό, οι οποίοι χτυπούν με προκαθορισμένη σειρά προτεραιότητας ώστε να μην χάνετε καμία κλήση όπου κι αν βρίσκεστε.


Call Forwarding

H γνωστή λειτουργία της εκτροπής κλήσεων σε οποιοδήποτε αριθμό της επιλογής σας, σταθερό ή κινητό. Αποδεικνύεται χρήσιμη για τις ελάχιστες περιπτώσεις όπου δεν υπάρχει συνδεσιμότητα στο Internet.Συμπληρώστε τώρα τη φόρμα επικοινωνίας και
ένας εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει εντός μίας εργάσιμης.