Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017 15:08

White Offer 4: Είναι πολύ Light και θα φορεθεί πολύ!H προσφορά ΕΛΗΞΕLightphone Yuboto-M5: εξωφρενικά μικρό & ασύλληπτα ελαφρύ!

H Υuboto σου προσφέρει την ευκαιρία να αποκτήσεις το απόλυτο κινητό για ξέγνοιαστες και stress-free διακοπές, το Yuboto-M5, το πιο μικρό και light κινητό της αγοράς!

Το μοναδικό back up κινητό της Yuboto υποστηρίζει 3 βασικές λειτουργίες: τις φωνητικές κλήσεις, την αποστολή/λήψη SMS και το ραδιόφωνο.

Ζήσε πραγματικά την κάθε στιγμή των διακοπών σου χωρίς ενοχλητικά email alerts και push notifications. Το Lightphone της Yuboto φροντίζει για την «ηρεμία» σου αφού δεν διαθέτει δυνατότητα σύνδεσης στο internet.

Άφησε πίσω σου τον θόρυβο των social media και απόλαυσε τις μουσικές που σε χαλαρώνουν. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα ζευγάρι ακουστικά, όλα τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει το ραδιόφωνο του Lightphone.

H αυτονομία της συσκευής φτάνει τις 4 μέρες, κάνοντας τα power banks περιττό βάρος… το Yuboto-M5 είναι light και το αποδεικνύει. .

Απόκτησέ το τώρα με την αγορά χρόνου ομιλίας αξίας 40€*

Η προσφορά ισχύει από την Τρίτη 27/6 έως και την Παρασκευή 30/6.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Παρακαλούμε καλέστε 2111144111 για να επιβεβαιώσετε τη διεύθυνσή σας ώστε να παραλάβετε με courier, χωρίς επιβάρυνση, το δώρο σας.

* Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται ΦΠΑ 24% και τέλος σταθερής τηλεφωνίας 5%.


Όροι Προσφοράς:
1. Η προσφορά ισχύει για αγορές χρόνου ομιλίας καθαρής αξίας 40€* και άνω.
2. Εάν επιθυμείτε να αποκτήσετε περισσότερα από ένα κινητά, θα πρέπει να πραγματοποιήσετε αντίστοιχες αγορές χρόνου ομιλίας, ελάχιστης καθαρής αξίας 40€* ανά παραγγελία.
3. Η προσφορά ισχύει από την Τρίτη 27/6 έως και την Παρασκευή 30/6.
4. Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται ΦΠΑ 24% και τέλος σταθερής τηλεφωνίας 5%.